Kuva: Isabelin kotialbumi

Miss Helsingin Instagram-tili poistettiin - oliko bikinikuva liikaa?

18.03.2017 12:09 - Mikko Räsänen - Luettu 1 025 kertaa

Vuoden 2014 Miss Helsinki Isabel Ljungdell ihmettelee, miten aiheettomat ilmiannot voivat johtaa koko Instagram-tilin poistamiseen.

Vuoden 2014 Miss Helsinki Isabel Ljungdell huomasi perjantaina, että hänen Instagram-tilinsä on poistettu. Kun tilille yrittää kirjautua tai Isabelin Insta-kuvia katsoa, tulee vain ilmoitus "Sivua ei löytynyt". 

"Haters 1 - Isabel 0", Ljundell kirjoitti Facebookissa tapauksen jälkeen.

Voice.fi tavoitti nykyään Thaimaassa asuvan kaunottaren ja kuuli, että poiston takana on ilmeisesti systemaattinen Instagram-kiusaaminen, sillä lukuisat käyttäjät ovat tehneet Ljungdellin kuvista toistuvasti ilmiantoja, vaikka kuvat ovat olleet Instagramin sääntöjen mukaisia. Ja luultavasti juuri nyt tuo ilmiantojen määrä on johtanut koko tilin poistamiseen.

-  Mulla oli tullut niin monta ilmiantoa kuviin, että ensiksi multa katosi useampi kuva ja eilen sitten lopulta koko Instagram, Ljundgell ihmettelee.

- Käsittääkseni Instassa ei kukaan valvo sitä, ovatko ilmiannetut kuvat sääntöjen vastaisia, vaan jos ilmiantoja tulee tarpeeksi monta, niin kuva poistuu, vaikka kyseessä olisi vain kuva kissastani.

Viimeinen Ljungdellin Instagramissa julkaisema kuva oli upea rantakuva, missä hän nauttii bikineissä Thaimaan lämmöstä. Pian tuon kuvan julkaisemisen jälkeen koko tili poistettiin, eli ilmeisesti tuo kuva oli kerännyt ilmiantoja huomattavan paljon. 

Ljungdell on ollut Instagrmissa jo vuosia ja oli koonnut komean 28 000:n hengen seuraajajoukon. Nyt sekin työ nollautui hetkessä.

- Tämä on todella turhauttavaa, koska Instagram on minulle myös työväline. Siitä oli myös tullut minulle päiväkirjan omainen paikka kuvien muodossa. Kuvia katsomalla on pystynyt muistelemaan kaikkia kivoja hetkiä.

Ljungdell kuitenkin korostaa, että yksi Instagram-tili ei ole hänelle elämää suurempi asia. 

- Vaikka asia ärsyttääkin, en ole tästä kovinkaan suruissain. Todennäköisesti kuvia ilmiantaneilla on ollut toiveena pahoittaa mieleni, mutta onneksi elämässäni on pikkaisen tärkeämpiäkin asioita, kuin joku Instagram. Tällä hetkellä jopa tuntuu että Instagram-tilini olemassa olo on muille tärkeämpi, kuin minulle itselleni, kun se on täytynyt ilmiantaa näinkin monta kertaa.

Ja varsinkin tällä viikolla Ljungdellin mielessä on tärkeämpiä ja surullisempia asioita kuin yksi sometili.

- Sain juuri muutama päivä sitten ikäviä uutisia kotoa Suomesta, että yksi lemmikkieläimemme on menehtynyt traagisen onnettomuuden myötä, niin ei nyt paljoa yksi Instagram hetkauta. Toivottavasti jollain tuli tästä kuitenkin parempi mieli, että Instagramiani ei enään ole. Vaikka sekin on ehkä mahdollista palauttaa, mutta en ota asiasta stressiä.

Ljungdell antoi Voice.fi:lle esimerkkejä kuvista, joita hän on julkaissut Instagramissa. Tämän kaltaiset kuvat ovat ilmeisesti olleet joillekin liikaa.

(kuva: Isabelin kotialbumi)

(kuva: Isabelin kotialbumi)

(kuva: Isabelin kotialbumi / Nikita Tikka)

(kuva: Isabelin kotialbumi)

(kuva: Isabelin kotialbumi)

Lue myös: Cheyenne Järvinen poseeraa kuumissa alastonkuvissa - K18

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Uusimmat