Kuva: Fotolia / Instagram

Nainen ei osaa piirtää, mutta tekee silti tatuointeja ammatikseen - katso kuvat luomuksista

07.08.2017 20:00 - Iiro Myllymäki - Luettu 208 kertaa

Brasilialainen nainen on niittänyt mainetta persoonallisilla "rumilla" tatuoinneillaan.

Helena Fernandez, 26, on brasilialainen tatuointitaiteilija, joka poikkeaa muista tatuointitaiteilijoista varsin radikaalisti. Hän ei nimittäin osaa piirtää, ja tiedostaa tämän itsekin. Lahjakkuuden puute ei ole kuitenkaan estänyt naista nousemasta ammattimaiseksi tatuointien tekijäksi ja keräämästä suurta seuraajajoukkoa sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäisen tatuointinsa nainen teki noin vuosi sitten, kun hän tatuoi huvin vuoksi kuvan poikaystävänsä iholle. Naisen ystävät viehättyivät omaleimaisesta tatuoinneista ja halusivat naisen myös tatuoivan heitä. Maaliskuussa Fernandez alkoi tehdä tatuointeja ammatikseen. Hän on perustanut tatuointistudion kotiinsa.

Ensin kuvat naisen luomista tatuoinneista alkoivat levitä brasilialaisten keskuudessa, mutta nyt kuvat ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota. Fernandezin luokse hakeudutaan tatuoitavaksi, koska hänen tinkimättömän kummallinen tyylinsä vetoaa ihmisiin.

- Ihmiset tulevat pakeilleni, koska he haluavat tatuoinnin, joka edustaa persoonallista tyyliäni. Jos he haluaisivat jotain todella hienosti toteutettua, he menisivät jollekin toiselle tatuointitaiteilijalle. Laadukkuus ei ole vahva puoleni, Fernandez kommentoi Oddity Central -sivustolle.

Naisen sosiaalisen median tilit kulkevat nimellä Malfeitona, joka jo itsessään viittaa rumuuteen.

- Minulla on niin monia ystäviä, jotka osaavat piirtää todella hyvin. Aivan tietoisesti valitsin tuon nimen, jotta teen selväksi, että en ole hyvä tässä. Tiedostan, että työni ovat rumia, mutta koska ihmisten mielestä se on hauskaa, he haluavat minun tekevän tätä, Fernandez kertoo.

Alla on vielä naisen piirustusnäyte suomalaisille erityisen rakkaasta aiheesta, nimittäin muumeista:

Lue myös: Humoristisesta tatuoinnista nettihitti - jakaa rajusti mielipiteitä

Lähde: Oddity Central

Arvostele artikkeli

Uusimmat